
TAPAS
MENY
Vi rekommenderar att ni väljer 3-4 rätter/person. Dela gärna rätterna mellan varandra i sällskapet för att få en bredare smakupplevelse! Säkra ditt bord på Uppsalas bästa restaurang.
TAPAS FRÍAS
STEAK TARTARE
Råbiff med tryffelmajonnäs och rostad lök, toppad med vaktelägg
99:-
ACEITUNAS MARINADAS
Spanska oliver marinerade i färska örter
45:-
TABLA DE QUESOS
Manchego, Azul, Cabra, Serveras med Marconamandlar och rostat bröd
199:-
TABLA DE IBÉRICOS
Jamón Serrano, Cecina, Jamón Ibérico Serveras med Marconamandlar och melon
199:-
TAPAS CALIENTES
PAN CON TOMATE
Rostat bröd med färsk tomat, olivolja och manchego
45:-
BACALAO CON TOMATE AL HORNO
Vitlökssmörsstekt torsk med ugnsrostade körsbärstomater och svartkål
119:-
POLLO AHUMADO
Kycklingspett i rökt marinad med ingefärsreduktion
95:-
VERDURAS A LA PLANCHA
Sauterade grönsaker med gräslök- och basilikapesto toppad med manchego och marconamandlar
109:-
EMPANADA DE BERENJENA
Auberginefylld Empanada med Ghoa Cress och vitlöksyoghurt
109:-
REMOLACHAS CARAMELIZADAS
Karamelliserade betor med apelsin
79:-
ATÚN CON PICO DE GALLO
Halstrad tonfiskfilé med tomatsalsa och mandelvinägrett
139:-
QUESO FRITO
Friterad getost med tomat- och fikonkonfit
89:-
CHISTORRAS
Kryddig Spansk korv serverad i tomatsås toppad med friterad svartkål och torkad chili
79:-
BOMBAS CON TRUFA
Potatis- och tryffelkrokett fylld med kryddig lammfärs
75:-
PULPO A LA PARRILLA
Grillad bläckfiskarm med pimentonmajonnäs och potatiskrisp
119:-
TORTILLA DE PATATAS
Spansk Potatis- och Lökomelett med karamelliserad lök
59:-
SOLOMILLO CON PATA NEGRA
Grillad svensk oxfilé med rödvinssås toppad med Pata Negra-krisp
169:-
SECRETO IBERICO
Grillat kött från Ibericogrisen toppat med pedro Ximénes-glasyr. Serveras i äppelträrök
149:-
MEJILLONES CON NATA
Musslor kokta i grädde och vitt vin
99:-
ALBONDIGAS CON ALMENDRAS MARCONA
Köttbullar på nötfärs med pimentonmajonnäs och finhackad marconamandlar toppade med finriven manchego
79:-
PATATAS BRAVAS
Friterad potatis med tomatsås och Aioli
65:-
PIMIENTOS DE PADRÓN
Vitlök- och citrus-slungade padrón-paprikor
59:-
GAMBAS AL AJILLO
Flamberad scampi frästa i vitlök och chili
99:-
GAMBAS AL JENGIBRE
Flamberad scampi frästa i ingefära och chili
99:-
CALAMARES A LA ANDALUZA
Friterad bläckfisk med citron och aioli
99:-