Skip to main content
pata-negra-iberico.jpg

Ibericos

Jamón Ibericó de Bellota

Grisen som inspirerat till restaurangens namn. Denna speciella gris har svart fot och föds upp på ekollon, vilket ger en fin nötaktig smak.

Jamón Ibericó de Bellota

Att hitta en finare lufttorkad skinka kan bli mycket svårt. Grisarna föds upp och lever fritt på hela 2-3 hektar mark per gris. Detta för att de inte ska bli begränsade i sin dagliga rutin och tappa sin naturligt muskulösa kropp. Vår Jamón Ibericó från Beher lagras i minst 42 månader.

För att du ska få en fin blandning av smaker på din charktallrik har vi tagit fram tre olika typer av charkprodukter.
Cecina de Léon är gjord på nötkött och har en härligt rökig smak. Självklart finns Serrano med som är en klassiker i Spanien.

Dessa går att plocka ihop tillsammans med våra olika ostar till en mix som skall passa just dig.

Alltid på Iberico

icon-5

Kärlek till råvaran

Vi arbetar alltid med noggrant utvalda råvaror, där kvalitén står i centrum för smakupplevelsen.

icon-6

En smak av tradition

Vår mat hyllar de genuina spanska traditionerna, där varje rätt berättar sin egen historia.

icon-7

Hantverk i varje tugga

Från köket till tallriken – varje detalj är genomtänkt för att ge dig en upplevelse för alla sinnen.

icon-8

Delad glädje kring bordet

Att dela på tapasrätter skapar en varm och social atmosfär – maten blir en del av gemenskapen.

Boka en smakupplevelse

Boka bord på Iberico

Förgyll er afton på Iberico.