
Om oss på Iberico Tapas & Bar, restaurang i Uppsala
Den rustika atmosfären, att dela på maten med alla runt bordet och den trivsamma stämningen bidrog till det perfekta restaurangbesöket.
När Iberico öppnade 2014 var det just detta vi ville uppnå.
Trivsamheten och den festliga stämningen skulle genomsyra atmosfären och framförallt ville vi servera högkvalitativ mat där allt alltid tillagades från grunden med de bästa råvarorna. Idag, flera år senare, jobbar vi fortfarande lika hårt med dessa ambitioner på alla fronter. Vi reser kontinuerligt till Spanien för att hämta inspiration. Det innebär att arbetet med att utveckla restaurangen och höja oss till ytterligare nivåer aldrig upphör.
Vi låter aldrig glöden slockna!
I högtalarna på Iberico
Lyssna in stämningen.
Vad säger våra medarbetare?
Alla som arbetar inom restaurang vet att ett bra team är avgörande för framgång.
På Iberico ställer vi upp för varandra, vi värdesätter en bra sammanhållning och behandlar alltid varandra med respekt. Vi har en vänlig kultur där alla ska må bra och få bra möjligheter att utvecklas.
Sebastian
Bartender, Iberico

Alltid på Iberico
Kärlek till råvaran
Vi arbetar alltid med noggrant utvalda råvaror, där kvalitén står i centrum för smakupplevelsen.
En smak av tradition
Vår mat hyllar de genuina spanska traditionerna, där varje rätt berättar sin egen historia.
Hantverk i varje tugga
Från köket till tallriken – varje detalj är genomtänkt för att ge dig en upplevelse för alla sinnen.
Delad glädje kring bordet
Att dela på tapasrätter skapar en varm och social atmosfär – maten blir en del av gemenskapen.